Profielpagina van Kiaartje80

Naam: Kiaartje80

Leeftijd: 38 jaar

Actief sinds: 13-09-2017

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.50 en 1.60

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: bruin

Haarkleur: zwart

Opleiding: HBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Mijn werk is mijn passie, sport en tuinieren zijn mijn hobby's. Verder probeer ik mezelf ertoe te bewegen minimaal 2 x per week naar de sportschool te gaan.  

Over mij:
De weinige tijd die ik naast mijn werk over heb wil ik graag goed besteden, en als het even kan ook nog met iemand delen. Ik heb het geluk gehad om al op jonge leeftijd een eigen schoonheidssalon op te zetten en dit gaat geweldig, maar hier gaat veel tijd in zitten. Na het overlijden van mijn man in 2015 heb ik mezelf begraven in het werk. Dit heeft me zeker geen windeieren gelegd, maar het besef is er toch ook nu wel dat het succes niets voorstelt als je het niet met iemand kan delen. Ik ben toe aan een nieuw hoofdstuk in mijn boek des levens en hoop mijn tegenspelen van dat boek hier te vinden.

Over jou:
Je schrikt niet terug van een assertieve vrouw die weet wat er te koop is in de wereld en die haar bedrijf ziet als haar kindje en hier dan ook vol voor gaat. Zelf sta jij ook je mannetje en heb je eigen leven prima op orde en zoekt net als ik, iemand om je hoogte en dieptepunten mee te delen. Je bent breed georiënteerd en en open-minded om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

Mijn foto's